Αναζήτηση
Απόθεσις
ΔΙΠΑΕ - Πανεπιστημιούπολη Σερρών
Βιβλιοθήκη
Βοήθεια
|
Σύνδεση
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση:
Όλο το Αποθετήριο
1. Πτυχιακές και Διπλωματικές Εργασίες
2. Ερευνητικές - Επιστημονικές Δημοσιεύσεις του Ακαδημαϊκού Προσωπικού
3. Εκδόσεις Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας
4. Εκδόσεις ΔΙ.ΠΑ.Ε.-Σέρρες
5. Διδακτικό Υλικό
6. Διοικητικά Έγγραφα
7. Συλλογή Ψηφιοποιημένων Περιοδικών
Φίλτρα
Χρησιμοποιείστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης.
Ισχύοντα Φίλτρα:
Τίτλος
Τύπος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Ημερομηνία υποβολής
Περιέχει
Είναι
ID
Δεν Περιέχει
Δεν Είναι
Δεν Είναι ID
Τίτλος
Τύπος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Ημερομηνία υποβολής
Περιέχει
Είναι
ID
Δεν Περιέχει
Δεν Είναι
Δεν Είναι ID
Τίτλος
Τύπος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Ημερομηνία υποβολής
Περιέχει
Είναι
ID
Δεν Περιέχει
Δεν Είναι
Δεν Είναι ID
Νέα Φίλτρα:
Τίτλος
Τύπος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Λέξη-κλειδί
Ημερομηνία υποβολής
Περιέχει
Είναι
ID
Δεν Περιέχει
Δεν Είναι
Δεν Είναι ID
Προβολή 5 από το σύνολο των 5 αποτελεσμάτων.
(0.084 δευτερόλεπτα)
Αποτελέσματα 1-5 από 5
1
Επιλογές Ταξινόμησης:
Συνάφεια
Τίτλος Αυξ.
Τίτλος Φθιν.
Ημερ. Υποβολής Αυξ.
Ημερ. Υποβολής Φθιν.
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
5
10
20
40
60
80
100
Οι αρχές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας στην εκπαίδευση: εφαρμογή στο Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων
Δίγκα, Παναγιώτα
(
Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας
,
2014
)
Η επίδραση του Ευρωπαϊκού Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας στην χρηματοοικονομική επίδοσης της ζυθοποιίας: η περίπτωση της Αθηναϊκής ζυθοποιίας
Σιώλου, Δήμητρα
(
Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας
,
2015-10
)
Η επιρροή των Προτύπων ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005 σε επιχειρήσεις τροφίμων. Μελέτη Περίπτωσης: «Καρακατσάνης Α.Ε.»
Γεωργακά, Μαρία
(
Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας
,
2018
)
Έρευνα ικανοποίησης εμπλεκομένων στους ελέγχους ποιότητας που πραγματοποιούνται εντός της ΟΛΘ Α.Ε.
Καραγκιόζη, Παναγιώτα
;
Πασλάκης, Χρυσόστομος
(
Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας
,
2018
)
Συστήματα διαχείρισης ποιότητας στον χώρο της κυτιοποιίας
Πέτρου, Γεώργιος
(
Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας
,
2019
)
Αποτελέσματα 1-5 από 5
1
Επιλογές Ταξινόμησης:
Συνάφεια
Τίτλος Αυξ.
Τίτλος Φθιν.
Ημερ. Υποβολής Αυξ.
Ημερ. Υποβολής Φθιν.
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
5
10
20
40
60
80
100
Πλοήγηση
Όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Τίτλοι
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Θέματα
Λέξεις-κλειδιά
Τμήματα
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Ο λογαριασμός μου
Σύνδεση
Discover
Τύπος
Πτυχιακή εργασία (5)
Συγγραφέα
Γεωργακά, Μαρία (1)
Δίγκα, Παναγιώτα (1)
Καραγκιόζη, Παναγιώτα (1)
Πέτρου, Γεώργιος (1)
Πασλάκης, Χρυσόστομος (1)
Σιώλου, Δήμητρα (1)
Θέμα
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (5)
ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ (3)
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (2)
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (1)
... Προβολή Περισσότερων
Λέξη-κλειδί
Ποιότητα (5)
Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (3)
Quality (2)
Satisfaction (2)
Ικανοποίηση (2)
Cargo (1)
Custom agents (1)
EFQM (1)
Impact (1)
Quality Control (1)
... Προβολή Περισσότερων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (1)
2018 (2)
2015 (1)
2014 (1)