Διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων με το πρότυπο HACCP. Το παράδειγμα της εταιρείας Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε.

Απόθεσις

 

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisor Γιοβάνης, Νικόλαος
dc.contributor.author Φίλκας-Παπαβασιλείου, Ελευθέριος-Ρωμανός
dc.date.accessioned 2015-04-01T10:40:51Z
dc.date.available 2015-04-01T10:40:51Z
dc.date.issued 2014-05
dc.identifier.uri http://apothesis.teicm.gr/xmlui/handle/123456789/630
dc.description Το πλήρες κείμενο της εργασίας ΔΕΝ είναι διαθέσιμο el
dc.description.abstract Η παρούσα εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια των Σπουδών στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας. Αποτελεί τη διπλωματική εργασία του σπουδαστή, Ελευθέριου – Ρωμανού Φίλκα - Παπαβασιλείου, του Αναστασίου, με επιβλέποντα καθηγητή τον Δρα Νικόλαο Γιοβάνη. Σκοπός της εργασίας είναι η παρουσίαση του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, Υγιεινής και Ασφάλειας των Τροφίμων ISO 22000:2005 (HACCP) για την ασφαλή διαχείριση των τροφίμων που παράγονται, από την εταιρεία επισιτισμού, Αφοι Κομπατσιάρη Α.Ε. στις εγκαταστάσεις της στο 22ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών στην Άσσηρο και πώς αυτό το πρότυπο εφαρμόζεται από αυτήν. Στόχος του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας είναι η επίτευξη του μεγαλύτερου δυνατού επιπέδου ασφάλειας των παραγόμενων τροφίμων, με την εγκατάσταση και ανάπτυξη ενός προγράμματος διαχείρισης των προϊόντων σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας τους, η εντόπιση σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας των κινδύνων, (φυσικών, μικροβιολογικών, χημικών), η αναζήτηση και ο εντοπισμός τους με τη μέθοδο της Ανάλυσης Επικινδυνότητας, η εντόπιση των δυνητικών κινδύνων των πρώτων και βοηθητικών υλών, των ενδιάμεσων και των τελικών προϊόντων έως την προσφορά τους. el
dc.format.extent 69 el
dc.language.iso el el
dc.publisher Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας el
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el
dc.subject ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ -- ΕΛΕΓΧΟΣ el
dc.subject TEICM::ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ::ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ el
dc.subject.ddc 658.562 el
dc.title Διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων με το πρότυπο HACCP. Το παράδειγμα της εταιρείας Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε. el
dc.type Πτυχιακή εργασία
dc.contributor.department Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων el
dc.heal.publisherID teiser
dc.subject.keyword Ποιοτικός έλεγχος el
dc.subject.keyword Πρότυπα el
dc.subject.keyword Μέτρα ασφάλειας el
dc.subject.keyword Υγιεινή και ασφάλεια el
dc.subject.keyword Πρότυπο HACCP el
dc.subject.keyword ISO 22000:2005 el
dc.subject.keyword Αφοι Κομπατσιάρη Α.Ε. el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές Except where otherwise noted, this item's license is described as Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές