dc.contributor.advisor |
Γιοβάνης, Νικόλαος |
|
dc.contributor.author |
Φίλκας-Παπαβασιλείου, Ελευθέριος-Ρωμανός |
|
dc.date.accessioned |
2015-04-01T10:40:51Z |
|
dc.date.available |
2015-04-01T10:40:51Z |
|
dc.date.issued |
2014-05 |
|
dc.identifier.uri |
http://apothesis.teicm.gr/xmlui/handle/123456789/630 |
|
dc.description |
Το πλήρες κείμενο της εργασίας ΔΕΝ είναι διαθέσιμο |
el |
dc.description.abstract |
Η παρούσα εργασία εκπονήθηκε στα πλαίσια των Σπουδών στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας. Αποτελεί τη διπλωματική εργασία του σπουδαστή, Ελευθέριου – Ρωμανού Φίλκα - Παπαβασιλείου, του Αναστασίου, με επιβλέποντα καθηγητή τον Δρα Νικόλαο Γιοβάνη. Σκοπός της εργασίας είναι η παρουσίαση του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, Υγιεινής και Ασφάλειας των Τροφίμων ISO 22000:2005 (HACCP) για την ασφαλή διαχείριση των τροφίμων που παράγονται, από την εταιρεία επισιτισμού, Αφοι Κομπατσιάρη Α.Ε. στις εγκαταστάσεις της στο 22ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών στην Άσσηρο και πώς αυτό το πρότυπο εφαρμόζεται από αυτήν. Στόχος του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας είναι η επίτευξη του μεγαλύτερου δυνατού επιπέδου ασφάλειας των παραγόμενων τροφίμων, με την εγκατάσταση και ανάπτυξη ενός προγράμματος διαχείρισης των προϊόντων σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας τους, η εντόπιση σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας των κινδύνων, (φυσικών, μικροβιολογικών, χημικών), η αναζήτηση και ο εντοπισμός τους με τη μέθοδο της Ανάλυσης Επικινδυνότητας, η εντόπιση των δυνητικών κινδύνων των πρώτων και βοηθητικών υλών, των ενδιάμεσων και των τελικών προϊόντων έως την προσφορά τους. |
el |
dc.format.extent |
69 |
el |
dc.language.iso |
el |
el |
dc.publisher |
Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας |
el |
dc.rights |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές |
|
dc.rights.uri |
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el |
|
dc.subject |
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ -- ΕΛΕΓΧΟΣ |
el |
dc.subject |
TEICM::ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ::ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ |
el |
dc.subject.ddc |
658.562 |
el |
dc.title |
Διαχείριση υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων με το πρότυπο HACCP. Το παράδειγμα της εταιρείας Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε. |
el |
dc.type |
Πτυχιακή εργασία |
|
dc.contributor.department |
Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων |
el |
dc.heal.publisherID |
teiser |
|
dc.subject.keyword |
Ποιοτικός έλεγχος |
el |
dc.subject.keyword |
Πρότυπα |
el |
dc.subject.keyword |
Μέτρα ασφάλειας |
el |
dc.subject.keyword |
Υγιεινή και ασφάλεια |
el |
dc.subject.keyword |
Πρότυπο HACCP |
el |
dc.subject.keyword |
ISO 22000:2005 |
el |
dc.subject.keyword |
Αφοι Κομπατσιάρη Α.Ε. |
el |