Managing food and beverage departments in hotel businesses

Απόθεσις

 

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisor Giovannis, Nicholaοs
dc.contributor.advisor Γιοβάνης, Νικόλαος
dc.contributor.author Pistofidis, Christos
dc.contributor.author Πιστοφίδης, Χρήστος
dc.date.accessioned 2019-04-17T09:32:30Z
dc.date.available 2019-04-17T09:32:30Z
dc.date.issued 2019-03
dc.identifier.uri http://apothesis.teicm.gr/xmlui/handle/123456789/3876
dc.description Το πλήρες κείμενο της εργασίας ΔΕΝ είναι διαθέσιμο el
dc.description.abstract Due to the rapid development of tourism in Greece, a need for the improvement of hotel services is becoming more and more essential. Particularly, it is important to pay attention to the section of food and beverages. The quality of services, the quality of food, the culture of food, cleanliness, friendly environment etc. are factors that can contribute to the satisfaction and commitment of clients. The particular thesis deals with the subject of “THE MANAGEMENT OF PROBLEMS IN FOOD & BEVERAGES SECTION OF HOTEL BUSINESSES” and was devised in the for the Postgraduate Studies Programme titled “HOSPITALITY AND TOURISM BUSINESS MANAGEMENT”, of the Business Management department of TEI of central Macedonia. In the first part, the theoretical frame of restaurants in hotels is elaborated. In the second part, we are shown the problems faced by the managers and hotel employees of food & beverage sections. The thesis is completed by the comments and conclusions of the research, the bibliography and the appendix with a questionnaire. en
dc.format.extent 74 el
dc.language.iso el el
dc.publisher Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας el
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el
dc.subject TEICM::ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ::ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ el
dc.subject TEICM::ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ el
dc.subject.ddc 647.95068 el
dc.title Managing food and beverage departments in hotel businesses en
dc.type Διπλωματική εργασία
dc.contributor.department Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων el
dc.contributor.master MBA in Hospitality & Tourism el
dc.heal.publisherID teiser
dc.subject.keyword Tourism el
dc.subject.keyword Hotels el
dc.subject.keyword Restaurants el
dc.subject.keyword Manager el
dc.subject.keyword Management el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές Except where otherwise noted, this item's license is described as Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές