Εφοδιαστική Αλυσίδα περισσευούμενου φαγητού (leftovers) από εστιατόρια και μονάδες μαζικής εστίασης

Απόθεσις

 

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisor Τριανταφύλλου, Δημήτριος
dc.contributor.author Τσάκαλου, Σταυρούλα
dc.date.accessioned 2018-10-05T08:11:26Z
dc.date.available 2018-10-05T08:11:26Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://apothesis.teicm.gr/xmlui/handle/123456789/3715
dc.description Το πλήρες κείμενο της εργασίας ΔΕΝ είναι διαθέσιμο el
dc.description.abstract Η τρέχουσα εργασία ασχολείται με την διερεύνηση δημιουργίας μιας εφοδιαστικής αλυσίδας του περισσευούμενου φαγητού από εστιατόρια και μονάδες μαζικής εστίασης. Η έρευνα έγινε στην Κατερίνη σε εστιατόρια και μονάδες μαζικής εστίασης με την χρήση ερωτηματολόγιων που έγινε η συλλογή των αποτελεσμάτων. Από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι υπάρχει διάθεση των επιχειρήσεων για την δημιουργία μιας εφοδιαστικής αλυσίδας για την διάθεση του περισσευούμενου φαγητού. Συμπερασματικά υπάρχει η διάθεση δημιουργίας εφοδιαστικής αλυσίδας περισσευούμενου φαγητού αν υπάρχει διάθεση για συνεργασία από φορείς και να συνεργαστούν για να συγκεντρωθεί ώστε να δοθεί προς όφελος όσων το έχουν ανάγκη. el
dc.description.abstract Current work deals with exploring the creation of a supply chain of over-food from restaurants and mass caterers. The research was carried out in Katerini in restaurants and mass caterers using the questionnaires that collected the results. The results show that there is a willingness for businesses to set up a supply chain for the disposal of overfished food. In conclusion, there is a willingness to create a supply chain of surplus food if there is a willingness to cooperate with operators and to work together to concentrate in the interests of those in need. en
dc.format.extent 97 el
dc.language.iso el el
dc.publisher Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας el
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el
dc.subject TEICM::ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ el
dc.subject ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ el
dc.subject.ddc 658.5 el
dc.title Εφοδιαστική Αλυσίδα περισσευούμενου φαγητού (leftovers) από εστιατόρια και μονάδες μαζικής εστίασης el
dc.type Πτυχιακή εργασία
dc.contributor.department Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού el
dc.heal.publisherID teiser
dc.subject.keyword Εφοδιασμός el
dc.subject.keyword Περισσευούμενο φαγητό el
dc.subject.keyword Ανθρωπιστικά logistics el
dc.subject.keyword Supply el
dc.subject.keyword Comprehensive food el
dc.subject.keyword Humanitarian logistics el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές Except where otherwise noted, this item's license is described as Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές