dc.contributor.advisor |
Μουζά-Λαζαρίδη, Άννα-Μαρία |
|
dc.contributor.author |
Λίλη, Αναστασία |
|
dc.date.accessioned |
2017-05-10T05:58:06Z |
|
dc.date.available |
2017-05-10T05:58:06Z |
|
dc.date.issued |
2017-04 |
|
dc.identifier.uri |
http://apothesis.teicm.gr/xmlui/handle/123456789/2938 |
|
dc.description |
Το πλήρες κείμενο της εργασίας ΔΕΝ είναι διαθέσιμο |
el |
dc.description.abstract |
Μέσα από το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ HACCP πραγματοποιείται μία γενική περιγραφή των διαδικασιών και της οργάνωσης που ακολουθούνται από την εταιρεία «ΡΕΚΟΡ», ώστε να εξασφαλίζει ότι το εφαρμοζόμενο σύστημα HACCP εκπληρώνει τις απαιτήσεις του Προτύπου ΕΛΟΤ 1416:2000.
Το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ HACCP αποτελεί το ανώτερο επίπεδο της τεκμηρίωσης του συστήματος HACCP και ΕΛΟΤ 1416:2000 και υποστηρίζεται από Διαδικασίες Συστήματος HACCP (ΔΣΗ), Σχέδια HACCP, Οδηγίες Εργασίας (ΟΔ), Έντυπα Συστήματος HACCP (ΕΣΗ) και Παράρτημα Συστήματος HACCP (ΠΑΡ).
Το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ HACCP:
• περιλαμβάνει μία γενική περιγραφή των απαιτήσεων του προτύπου ΕΛΟΤ 1416:2000 και τις ενέργειες της Εταιρείας για την ικανοποίησή τους,
• περιλαμβάνει τη δήλωση Πολιτικής για την Υγιεινή και την Ασφάλεια, υπογεγραμμένη από τον Διευθύνοντα σύμβουλο / Γενικό Διευθυντή και τον Υπεύθυνο HACCP της Εταιρείας,
• αποτελεί οδηγό για την εφαρμογή, τη διατήρηση και τη βελτίωση του Συστήματος HACCP,
• μπορεί να δοθεί σε άτομα εκτός Εταιρείας με τον χαρακτηρισμό «ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ». |
el |
dc.format.extent |
64 |
el |
dc.language.iso |
el |
el |
dc.publisher |
Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας |
el |
dc.rights |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές |
|
dc.rights.uri |
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el |
|
dc.subject |
TEICM::ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ::ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |
el |
dc.subject |
TEICM::ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ::ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ |
el |
dc.subject.ddc |
363.7295 |
el |
dc.title |
Υγιεινή και ασφάλεια στην εταιρεία Ρεκόρ |
el |
dc.type |
Πτυχιακή εργασία |
|
dc.contributor.department |
Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων |
el |
dc.heal.publisherID |
teiser |
|
dc.subject.keyword |
Εγχειρίδιο HACCP |
el |
dc.subject.keyword |
Υγιεινή στην εργασία |
el |
dc.subject.keyword |
Ασφάλεια στην εργασία |
el |