Πλοήγηση ανά Θέμα "ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ"

Απόθεσις

 

Πλοήγηση ανά Θέμα "ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ"

Ταξινόμηση κατά: Σειρά: Αποτελέσματα:

  • Χατζή, Μαρία (Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, 2016-06)
    Το Haccp είναι ένα απλό και αποτελεσματικό σύστημα, που έχει ως σκοπό τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων, ειδικότερα του τελικού προϊόντος. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προλαμβάνει την εμφάνιση προβλημάτων σε ...